Miljøfytårn

Som miljøfyrtårnsertifisert virksomhet forplikter vi oss til å dokumentere egen miljøinnsats innenfor områdene arbeidsmiljø, avfallshåndtering, energibruk, innkjøp og transport.

Miljøfyrtårn og sertifisering handler i stor grad om å dokumentere rutiner. Det handler om å gjøre en ekstra innsats, og vi bør helst kunne vise til både fremdrift og forbedringer ved resertifisering, som skjer hvert tredje år.

I Norge kaster hver Normann i snitt over 40 kg mat hvert år. Vi ønsker at vår bedrift skal være med å gjøre en forskjell ved å ha søkelys på matsvinn. Vi ønsker at den mat vi serverer skal spises opp. Overskuddsmat leveres ut til frivillig bedrift som levere mat og middag til økonomisk vanskeligstilte i vår kommune.

Evjetun støtter målene med å redusere klimagassutslippene ved å redusere energi bruken på vårt overnattings sted. Vi har som mål å skifte ut belysning og oppvarming til mer energisparende og klimavennlige produkter.

Våre leverandører velges bland de som har en miljøprofil og ønske om reduksjon i klimautslippene, har en bærekraftig satsning på produkter de selger videre til sine kunder.

Vi hører gjerne fra deg!

Spørsmål eller kommentarer? Vi tar imot med åpne armer, og svarer så godt vi kan.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.