Booking

Hovedbygg

Hovedbygget ligger sentralt til på Evjetun med resepsjon, kjøkken dagligstue, aktivitetsrom, grupperom, lederstue, tørkeloft og klasserom. I tillegg er det tilknyttet 14 rom/leiligheter fordelt på hovedetasjen og loftet. Forsiden ligger flott til med utsikt utover Otra og nedenforliggende campingplass. Man ser ikke hvor flott området er før en kommer på framsiden av hovedbygget. De største rommene har en uttrekksseng under den ene køyesengen.

Hytte

På Evjetun har vi 14 hytter til utleie, med varierende størrelse. Hovedvekten av hyttene har et lite kjøkken, samt eget bad/WC og stuerom. To av hyttene er ikke isolert, og uten innlagt vann. Disse benyttes primært kun i sommersesongen.

Camping

På Evjetun har vi god plass til campingvogner, campletter, bobiler og telt. Området er delt i 5 felt, se kart og beskrivelse lenger ned på siden.

Bolig

Boligen er den gamle bestyrer boligen som er omgjort til utleie rom. Du kan leie enkeltrom eller hele boligens hovedetasje. Stuen har en kapasitet på inntil 20 personer, men passer fint for 10 personer. Kjøkken har oppvaskmaskin, kjøleskap, komfyr og mikroovn. I fellesgang er det i tillegg et lite bad med dusj og et WC rom. Liten balkong som ligger vendt mot sør og mot Otra som renner forbi like nedenfor boligen. Boligen har totalt 10 sengeplasser, fordelt på to 4 sengs rom, og ett 2 sengs rom.

Vi hører gjerne fra deg!

Spørsmål eller kommentarer? Vi tar imot med åpne armer, og svarer så godt vi kan.